petak, 9. ožujka 2012.

Shabby jaja


Neki dan mi je stigao mail Turističke Zajednice s pozivnicom za Uskršnji sajam. Dvoumila sam se da li da sudjelujem, jer do sajma ima još točno 20 dana i nemam neku inspiraciju sa svim tim jajima, kokicama i zečevima, a onda sam ipak odlučila sudjelovati. Na Božićnom sajmu mi je bilo predivno - dobro društvo, glazba, a i zaradila sam iznad očekivanja.


Zapravo, potakla me moja prijateljica Marina, koja je isto tako kreativna i sudjeluje na ovakvim priredbama.  Nas dvije ćemo opet biti zajedno i znam da će mi biti zabavno. Imam još dosta dana da budem vrijedna, zar ne?  Evo, sinoć sam dovršila ova stiroporna jaja. Imam ih još nekoliko za napraviti, uostalom, ne mora sve biti baš prigodno Uskrsu. 


Napraviti ću još brošića, kutija, vjenčića od šiba, malih dekorativnih stvari za dom... Obično kad krenem smišljati što da napravim, ideje mi počnu navirati tako brzo da često ih moram nekom skicom zabilježiti u moju hobby bilježnicu. Vjerujem da će tako biti i sada, samo da inspiracija 'proradi'.
Broj komentara: 5:

 1. Odlična ideja! Ova uskršnja jaja stvarno odišu starinom!

  OdgovoriIzbriši
 2. jako su lijepi super si ih ukrasila i ja imam prijeteljicu koja uvijek nešta sa mnom radi dvije glave su kreativnije ali to kažem u dobrom smislu, a i uvijek je zanimljivije raditi u društvu pozzzzz

  OdgovoriIzbriši
 3. Baš divno raduje me da ćeš krenuti na sajam,ne brinem ja za tebe znam da ćeš opet divnih stvari napraviti,i da će biti uspješno kao i na božićnom sajmu..samo naprijed!

  OdgovoriIzbriši
 4. Bravo za sajam,bravo za jaja!Jako su lijepa.

  OdgovoriIzbriši

Uvijek vas je lijepo vidjeti ovdje. Hvala na posjeti i komentarima.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...