petak, 23. svibnja 2014.

Novi dekor


Sve do sada u hodniku na ulazu u kuću, stajao je dekor s tratinčicama i zekom, koji sam napravila još prije Uskrsa! Tratinčicama sam redovito rezala ocvale cvjetove pa su uporno cvale sve do sada, kada su ipak posustale. Možda bih ih još i ostavila da se u košaru i slamu nisu počeli useljavati' mravci'!
I tako je stigao novi dekor: košarica, afrička ljubičica, glineni lončić i par sitnica poput puževih kućica, starog ključa i vjenčića od brezovih grančica.
Hobijem sam se manje bavila; trenutno radim neki namještaj, ali ne za sebe. Kad stigne proljeće, više me okupira moj veliki vrt, cvijeće i razne 'instalacije' u vrtu... a imala sam i manju poplavu u vrtu jer je palo toliko kiše da je zemlja više nije mogla popiti. Iako sam tek 150 metara od rijeke, kuća je ostala na suhom jer je voda prodrla na drugu stranu korita. Kod nas je vodeni val isti dan prošao pa ni približno nije kao u Slavoniji. Ipak, ljudima je voda ušla u kuću i dvorišta - grozno izgleda.
U 'Konzumu' sam kupila par potrepština za poplavljene i ostavila u košu gdje sakupljaju pomoć, i nazvala sam broj 'Crvenog Križa' nekoliko puta. Vjerujem da ste i vi. Mi dobro znamo kako je ostati bez svega.

1 komentar:

  1. Sladak mi je novi dekor,a ovo sve za ugrožene poplavom sam i sama napravila,zbilja to je najmanje što možemo učiniti.

    OdgovoriIzbriši

Uvijek vas je lijepo vidjeti ovdje. Hvala na posjeti i komentarima.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...